Om oss

Samarbeta med CC Bygg Umeå

CC Bygg Umeå – Er totalentreprenör för projekt i alla storlekar!

CC Bygg AB startades vintern 2022 och drivs och ägs av Marcus Jonsson. Med många års erfarenhet av bygg och även glasmästeri finns en stor bredd av kunskap och lösningar.

Vår vision är att leverera bästa resultat och högsta kvalitet i de projekt vi utför för våra kunder och beställare. Våra samarbetspartners är väl utvalda för att kunna bemöta kundens önskemål och visioner.

Snickare i Umeå och Tavelsjö med omnejd

Hållbarhet i fokus

Vi är dedikerade till att använda miljövänliga material och metoder för att minska vår påverkan på miljön och skapa hållbara resultat som varar över tid.

Samarbete med proffs

Vi samarbetar med skickliga elektriker, målare, rörmokare och plattsättare för att säkerställa att ditt projekt är komplett och professionellt utfört av erfarna proffs.

Personlig service

Vi lägger stor vikt vid att förstå dina behov och önskemål. Vår personliga service garanterar att du får en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Umeå & Tavelsjö med omnejd

Vi är stolta över att betjäna Umeå, Tavelsjö och närliggande områden, vilket gör oss till din lokala partner för snickeriarbeten.

Kostnadsfria offerter

Vi erbjuder kostnadsfria och transparenta offerter, så du vet vad du kan förvänta dig utan dolda kostnader.

Konsultation och vägledning

Vi är här för att hjälpa dig från början till slut. Vårt team erbjuder konsultation och vägledning för att säkerställa att ditt projekt blir en framgångsrik verklighet.